2022 Frost Radar™ rapport anerkender Dstny som førende udbyder

 

Dstny anerkendes som førende UCaaS-spiller i Europa for 2. år i træk

 

Pressemeddelelse 6. oktober 2022

 

Dstny Group annoncerer i dag, at vi igen i år af Frost & Sullivan i “2022 UCaaS Frost Radar™” er blevet anerkendt som en af de førende ledere med høj vækst og fortsat innovation.

Rapporten er en brancheanalyse, der gennemgår det europæiske hosted IP-telefoni- og UCaaS-marked (UCaaS betyder unified communications as a service). I et konkurrencefelt med mere end 120 europæiske branchedeltagere har industrianalytiker-teamet bag rapporten identificeret 22 branchevækst- og innovationsledere.

“Dstny ryster op i det europæiske UCaaS marked ved, at bryde status quo for traditionelt monolitisk erhvervskommunikation.

Verden har ændret sig markant på det seneste og virksomhedsledere anerkender nødvendigheden af, at kunne ændre og udvikle sig hurtigt. Derfor fokuserer Dstny på at levere løsninger, der gør det muligt for organisationer at imødekomme skiftende kundekrav effektivt,” siger Robert Arnold, Industry Director – Connected Work Research at Frost & Sullivan.

 

2022 UCaaS Radar Rapport

 

2022 Frost & Sullivan UCaaS Radar-rapporten fremhæver flere styrker hos Dstny, herunder:

  • Proprietær platform og teknologi indenfor kommunikation, analytics, customer engagement og integration
  • Forbedret portefølje med omnichannel, conversational AI og forenklede tredjeparts integrationer
  • Native mobil UCaaS som et af de vigtigste elementer
  • Den iboende positionering og hurtige vækst; organisk og kombineret med en ambitiøs M&A-strategi
  •  
Markedskort over teleudbyderes position 2022 i følge Frost & Sullivan
 

En førende paneuropæisk UCaaS-udbyder

 

Frost & Sullivan-rapporten fremhæver Dstnys evne til at skalere hurtigt og vinde yderligere markedsandele som en af de førende paneuropæiske UCaaS-udbydere.

I følge rapporten kan gruppens tilgang positionere Dstny som den foretrukne engrospartner for europæiske teleoperatører, der søger at blive mere agile og udnytte deres 5G-netværk til at opnå en konkurrencefordel på UCaaS-markedet.

“Dstny er en af de få aktører, der forbedrer sin innovationsplacering i forhold til 2021, fordi vi adresserer de konstant stigende kundeforventninger, vi som branche står over for.

Vi er glade for at se, at vores indsats for at bringe teknologier sammen, øge innovationstempoet og for at forenkle folks hverdag bliver anerkendt,” siger Johan Dalström, CPO hos Dstny.

 

Download den fulde Radar Rapport

 
 
 
 

For mere information

Christian Hed
CMO Dstny

Email: christian.hed@dstny.com

 

 

Om Dstny

Dstny er en førende europæisk udbyder af cloud-baseret virksomhedskommunikation. Virksomheden forenkler hverdagen for mere end 3 millioner Dstny Powered People i dag.

De interaktive værktøjer i Business Communications leveres som en tjeneste og bringer medarbejdere og kunder sammen på tværs af alle kommunikationsformater (tale, video, chat og andet).

Dstny-værktøjerne er native mobile-first, lokalt tilpasningsdygtige, nemme at bruge og nemme at integrere for virksomheder, partnere og tjenesteudbydere. Ved at kombinere innovativ teknologi med tætte relationer til partnere og serviceudbydere og med stærke lokale teams, kan Dstny levere den bedst mulige brugeroplevelse og gøre de nyeste applikationer tilgængelige for virksomheder i hele Europa.

Med hovedkontor i Bruxelles har Dstny 800 ansatte i 7 europæiske lande (Belgien, Holland, Frankrig, Tyskland, Sverige, Danmark, Storbritannien) og en årlig omsætning på næsten €190 millioner i 2021.

Vores referencer

server render fail/waiting for island-d63033i1Re (separate island render, inside)

Recent posts