Dstny Automate og Call2Teams vinder 2022 SaaS Awards

 

Det bedste SaaS-produkt til kommunikation, samarbejde og konferencer.

 

London, pressemeddelelse 11. sep. 2022

 

Bringer forretningsværdi til slutbrugerne

 

Dstny Automate (tidligere Qunifi) har med sin Call2Teams-løsning vundet kategorien “Bedste SaaS-produkt til kommunikation, samarbejde og konferencer” i denne uge i det internationale SaaS Awards-program.

Tidligere i år annoncerede Dstny købet af den førende UK-baserede Microsoft Teams integrationsspecialist Qunifi, nu Dstny Automate. SaaS Award 2022 bekræfter, at dette forreningsområde er en væsentlig del af Dstnys strategi indenfor forretningsintegrationer. Dstny Automate er et godt eksempel på, hvordan Dstny bringer forretningsværdi til slutbrugere ved at tilbyde services, der integreres nemt og spiller godt sammen med andre systemer.

Call2Teams er en Unified Communications as a Service (UCaaS) løsning udviklet og vedligeholdt af Dstny Automate. Med omfattende interoperabilitet og løbende innovation tilbyder Call2Teams Voice-, Telco- og IT-partnere en førende go-to-market-løsning med opkald via Teams. Call2Teams leveres med multi-tenant, multi-tiered abonnementsadministration, er Microsoft godkendt med enterprise-grade kryptering og sikkerhed indbygget.

Dette års SaaS-priser – nu i sin 7. udgave – modtog hundredvis af bidrag fra hele kloden, der dækker Amerika, Australien, Europa og Mellemøsten.

 

“En kreativ måde at integrere Microsoft Team på”

 

Jeannie Arthur, administrerende direktør for Dstny Automate, siger: “Det er en utrolig ære at vinde denne internationale SaaS-pris for bedste kommunikations-, samarbejde- og konferenceprodukt. De sidste par år har der været en kraftig udvikling i måderne, hvorpå organisationer bruger teknologi til fjern-, hjemme-, og hybridarbejde. Vi er stolte af at arbejde sammen med de største globale kommunikations- og samarbejdsvirksomheder for at gøre det muligt at foretage opkald via Teams for medarbejdere, uanset hvor de er – på kontoret, i marken, i frontlinjen eller derhjemme. Det er også en stor ære at arbejde med et godt team af mennesker. Med et remote-first team spredt over otte tidszoner er jeg stolt af det, vi leverer i dag, og spændt på, hvad vi leverer i morgen.”

Hoveddommer Annabelle Whittall kommenterer, “Den førende løsning indenfor telefoni-middleware er i sandhed Call2Teams. En kreativ måde at integrere Microsoft Teams med dit nuværende telefonisystem. Call2Teams fortjener at blive en vinder ved SaaS Awards 2022 på grund af dens fejlfri strømlining og banebrydende integration! “

Operationschef for Cloud Awards, James Williams, siger: “Call2Teams er en værdig vinder af SaaS Awards, der tilbyder noget, der virkelig effektivt skiller sig ud i en utrolig konkurrencedygtig kategori.”

Se SaaS Award vinderne her: cloud-awards.com/2022-saas-awards-finalists

 

Yderligere oplysninger

 

Dstny Automate - Call2Teams

Helen Johnstone – Marketing Manager

helen.johnstone@dstny.com 

 SaaS Awards

James Williams – Driftsleder

james@cloud-awards.com

 

Om Call2Teams

 

Call2Teams giver mulighed for opkald og opkaldshåndtering i Microsoft Teams i samme høje kvalitet som almindelig virksomhedstelefoni. Call2Teams er et cloud-native, middleware-produkt, der kan fungere mellem ethvert telefonsystem, PBX eller SIP Trunk-udbyder og Microsoft Teams. Yderligere hardware eller software er unødvendig. Det er ikke nødvendigt at portere numre, skifte operatør eller smide et eksisterende telefonsystem væk.

Call2Teams er en Unified Communications as a Service (UCaaS) løsning udviklet og vedligeholdt af Dstny Automate. Call2Teams giver Voice-, Telco- og IT-partnere en førende go-to-market-løsning for opkald via Teams. Call2Teams kommer med multi-tenant, multi-tiered abonnementsadministration, er Microsoft godkendt, med enterprise-grade kryptering og sikkerhed indbygget.

Med skalerbar prissætning pr. bruger pr. måned giver Call2Teams virksomheder en billig og fleksibel løsning til at foretage og modtage opkald i Microsoft Teams. Call2Teams er tilgængeligt over hele verden og kan implementeres på få minutter.

For mere information, besøg call2teams.com

 

Om SaaS Awards

 

SaaS Awards er et søsterprogram til Cloud Awards, som blev grundlagt i 2011. SaaS Awards fokuserer på at anerkende ekspertise og innovation inden for softwareløsninger. Kategorier spænder fra “Bedste enterprise-level SaaS” til “Bedste UX- eller UI-design i et SaaS-produkt.”

For mere information om SaaS Awards, besøg venligst cloud-awards.com/software-as-a-service-awards

 

Engelsk PR meddelelse

Vores referencer

server render fail/waiting for island-d63033i1Re (separate island render, inside)

Recent posts