Dstny ansætter Lars Røjgaard Andersen som ny direktør

Nyhed

 

Dstny styrker indsatsen indenfor partnere, offentlige og enterprise kunder

 
 Dstny har pr. 1/6 ansat Lars Røjgaard Andersen som direktør for en nyoprettet business unit ”Private/Public Enterprise & Partners,” der skal styrke samhandlen med eksisterende og nye partnere og styrke Dstny’s position på large enterprise markedet. Lars bliver dermed ansvarlig for large Enterprise kundesegmentet og partner-programmet i Dstny.

Dstny A/S er i dag en velpositioneret spiller på markedet for telefoni– og netværksløsninger til erhvervslivet og betjener mere end 2.500 virksomheder. Satsningen er en del af en Dstny’s strategi om bl.a. at blive Danmarks største og mest kompetente udbyder af telefoni- og collaboration-løsninger baseret på Mitel/Telepo’s meget konkurrencedygtige platform. Dstny’s komplette og skræddersyede telefoni- og netværksplatform gør sammen med en teknologisk meget interessant road map Dstny’s løsninger ideelle til enhver moderne virksomhed. I de kommende år skal Dstny’s position udbygges gennem forstærket vækst.

”Dstny er et selskab, som jeg har arbejdet tæt sammen med i min tidligere rolle som country manager for Mitel Danmark, og jeg har været fascineret af den ånd og de ambitioner, der er i Dstny om at være en af de absolut bedste tele- og netværksudbydere på det danske marked. Med den teknologiske platform og de interne kompetencer er Dstny i dag en udbyder, der også er i stand til at levere tjenester og løsninger til de største virksomheder herhjemme”, siger Lars Røjgaard Andersen.

”Vi glæder os over, at Lars har valgt os som næste trin i hans karriere. Vi ser frem til et berigende samarbejde, hvor Lars’ markedsindsigt og forståelse for kundebehov kommer til sin ret – både overfor eksisterende partnere i form af forstærket samarbejde, og overfor nye partnere og nye storkunder,” siger medstifter og CEO i Dstny A/S Kenneth Andreasen.

 

Fakta om Lars Røjgaard Andersen

 
 
lra_2021

 

Lars kommer fra en stilling som Country manager for Mitel Danmark og har tidligere haft ledende positioner i Aastra og Ericsson. Lars har mere end 25 års erfaring fra IT og telebranchen, og Lars’ kompetencer ligger inden for forretningsudvikling, distribution og direkte salg til large enterprise segmentet.

Vores referencer

server render fail/waiting for island-d63033i1Re (separate island render, inside)

Recent posts