Bland selv mobiltelefoni til dit telefonsystem

Nyhed

 

 

Fuld integration af mobiler med erhvervs-mobilpakker fra TDC, Telenor, Telia og 3

 

Tiderne skifter, og nye muligheder opstår.

Vi har netop udviklet en ny feature, som du kan få stor glæde af. "Ekstern Mobil Status" hedder den nye feature. Den sender status fra interne og eksterne mobiltelefoner ind i vores telefonsystem, så alle medarbejdere kan se status (ledig/optaget) på alle kolleger, også selvom nogle af kollegerne ikke anvender mobilpakker fra Dstny, men erhvervsmobilpakker fra TDC, Telenor, Telia og 3.

Det betyder også, at firmaer kan skifte telefonsystem til Dstny, selvom dine medarbejderes erhvervs-mobilpakker fortsat er i binding hos TDC, Telenor eller Telia.

Visning af ledig-status og optaget-status
 
 
 

Bedre overblik og større valgfrihed

 

Det giver dig flere fordele. Du indfrier firmaets behov for fuldt overblik og status på alle medarbejderne, samtidig med at du kan vælge de erhvervsmobilpakker, som passer bedst til den enkelte medarbejders sande behov. Mobilpakke-leverandør er ikke længere en hindring for at skifte telefonsystem.

Når alle interne og eksterne mobiler er synlige i telefonsystemet, har I fuldt overblik og fuld status på hinanden, og så kan i kommunikere og samarbejde mere effektivt.

Når alle medarbejdere er synlige i telefonsystemet uanset mobilpakke-leverandører, bliver friheden til at vælge erhvervs-mobilpakke naturligvis større og mere nuanceret. Mobiltelefoni bliver ligesom bland-selv-slik, og vi binder mobilpakkerne sammen med Connect 3.0.

Vores referencer

server render fail/waiting for island-d63033i1Re (separate island render, inside)

Recent posts