Mere frihed: Brug mere data i EU fra 1.oktober 2024

Vi arbejder konstant på at forbedre vores tjenester for at imødekomme vores kunders behov og forventninger. Derfor er vi glade for at kunne meddele, at vi har hævet EU fair use grænsen på udvalgte mobilabonnementer.

På mobilpakken Mobil EU med 30 GB data kunne du tidligere anvende 20 GB data i EU. Nu kan du anvende alle 30 GB data i EU. På mobilpakkerne Mobil Verden+ 50 GB data og Mobil Verden+ 100 GB data var den tidligere EU-data fair use grænse på 20 GB data. Nu er grænsen for brug af data i EU hævet til 50 GB data for begge pakker.

 

mobilpakker_pakkeoversigt

 

Hvad er fair use?

Fair Use er en politik, der regulerer, hvor meget data du kan bruge, når du roamer i udlandet uden ekstra omkostninger. Den sikrer, at alle kunder kan få glæde af deres mobilabonnement, når de rejser indenfor EU. Dette hjælper med at opretholde en fair og rimelig prisstruktur for alle brugere, samtidig med at det forhindrer misbrug af roaming-tjenester.

Hvad betyder det for dig?

Denne opgradering betyder, at du som kunde hos os nu får endnu mere frihed til at bruge data, når du rejser inden for EU. Vi ved, at det digitale behov vokser, og med de nye grænser kan du i endnu større udstrækning streame, arbejde, og holde kontakten med dine nærmeste.

Du skal ikke gøre noget – vi klarer det for dig!

Den nye og forbedrede fair use grænse træder automatisk i kraft på dit abonnement fra 1. oktober 2024. Du behøver derfor ikke selv at foretage dig noget. Vi har allerede sørget for, at du kan nyde godt af den øgede datamængde, når du rejser indenfor EU.

Vores referencer

server render fail/waiting for island-d63033i1Re (separate island render, inside)

Kom godt i gang

Hvis du vil vide mere om de nye regler for fair use eller om, hvordan du kan opgradere din nuværende mobilpakke, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din mobilpakke.

Recent posts