Bliv en del af det gode selskab med glade kunder

Nyhed

 

Bliv en del af det gode selskab

 

Hos Dstny er du i trygge hænder. Vi har en bred kundeportefølje som tæller forretninger/virksomheder lige fra hoteller, restauranter, store kæder med mange lokationer og mindre virksomheder. Derfor kan vi dække ethvert behov – uanset din virksomheds størrelse.

Når du skal vælge, designe og bruge et avanceret telefonsystem, infrastruktur eller netværk, kræver det, at brugerne kender til de muligheder, der er. Vi er eksperter inden for området, og derfor kan du trygt kan lade os passe dit telefoni og netværk.

Igennem årerne har vi oparbejdet os en bred kundeportefølje som vi er stolte af. Vi ved, hvad der skaber værdi, og det er derfor ikke blot ord, når vi siger, at vi leverer telefoni, netværk og infrastruktur, der skaber værdi. Vi arbejder hver dag for at tilbyde vores kunder løsninger, der styrker deres forretning, og det kan mærkes på kundernes tilfredshed.

 

Vi kan bl.a. tilbyde din virksomhed

 

  • Komplet telefoniløsning med Collaboration
  • Moduler som statistik, storskærm og Voice Recording
  • Integration af telefoni og IT-systemer
  • Fiber-, kobber- og trådløse forbindelser
  • MPLS-netværk med firewall og redundans
  • Wi-Fi as a service

 

Vi binder din forretning sammen

 

Hos Dstny binder vi mange forretninger sammen. Med et stærkt telefonsystem og et stabilt og hurtigt netværk er fundamentet på plads, til at du kan udfolde din forretning. Vores løsninger leveres som hosted services, hvilket betyder lavere udgifter og bedre sikkerhed for dig som kunde. Vi drifter og vedligeholder løsningerne og sørger for, at de altid er sikre og opdaterede med vores avancerede enterprise-level sikkerhedsløsninger.

Med hele paletten af ydelser til rådighed kan vi tilbyde dig nogle helt unikke løsninger. Så kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker en dialog om dine muligheder.

 
 
 

Vores referencer

server render fail/waiting for island-d63033i1Re (separate island render, inside)

Recent posts