Dstny Group opkøber tyske easybell for at forstærke den europæiske ekspansion

Opkøbet af easybell er vigtig for Dstny’s vækststrategi

 

Bruxelles, pressemeddelelse 24. oktober 2022

Købet af virksomheden easybell i Tyskland er vigtig for Dstnys’ vækststrategi og tilføjer et nyt land og nye kapaciteter og muligheder til gruppen.

Dstny Group, europæisk leder inden for virksomhedskommunikation, annoncerer d.d. købet af easybell GmbH, en cloud-kommunikationsudfordrer i Tyskland, der leverer Cloud PBX og VoIP-telefoni til B2B-kunder. Med deres fuldt digitale tilgang og et godt distributionsnetværk med 2.000 partnere er easybell både hurtigt voksende og meget konkurrencedygtige på det tyske marked.

“Med easybell ombord tilføjer vi ikke kun Tyskland som et land, et af de mest spændende markeder i Europa. Vi tilføjer også enestående mennesker og talenter til vores gruppe. easybell er år foran med deres digitale mindset og deres evne til at sælge produkter online,” siger Daan De Wever, adm. dir. i Dstny Group.

easybell skiller sig ud som en innovativ og meget erfaren operatør af telekommunikationstjenester med en moderne salgs- og marketingtilgang. Den stærke kombination af partner- og onlinesalg har ført til en stærk B2B-vækst. Med € 28M i salg, 75 ansatte og fuldautomatiserede processer er de godt udrustet til at lede Dstny-aktiviteterne i Tyskland.

“Dstny og easybell deler den samme paneuropæiske vision, og ved at tilslutte os Dstny kan vi fremskynde vores internationaliseringsproces markant. Vi får også adgang til en produktportefølje, som positionerer os som en innovativ leder på vores hjemmemarkeder i dag og i morgen,” siger Dr. Andreas Bahr, CEO for easybell.

“De tidligere aktionærer har ledt efter strategiske partnere for at accelerere easybells imponerende vækst yderligere,” siger Markus Hendrich, CEO for ecotel communication ag, den tidligere majoritetsaktionær i easybell.

“Udledt fra dialogen undervejs vil Dstny hjælpe easybell med at trænge hurtigere ind på andre europæiske markeder, mens Dstny vil få tilstedeværelse i Tyskland. ecotel vil forblive en leverandør til easybell i det lange løb, hvilket gør transaktionen fordelagtig for alle involverede parter.”

 

 

Yderligere oplysninger

 

Dstny
Sien Plas – Investor Relations Officer Dstny Group E-mail: sien.plas@dstny.com

easybell
Steffen Hensche – CMO easybell GmbH E-mail: steffen.hensche@easybell.de

Ecotel
Investor Relations: investorrelations@ecotel.de PR-kontakt: presse@ecotel.de

 

 

Om Dstny

 

Dstny er en førende europæisk udbyder af cloud-baseret virksomhedskommunikation. Virksomheden forenkler hverdagen for mere end 3 millioner Dstny brugere i dag: De interaktive værktøjer indenfor erhvervstelefoni leveres as-a-service og bringer medarbejdere og kunder sammen på tværs af alle kommunikationsformater (tale, video, chat og andet).

Dstny’s kommunikationsløsninger er mobile-first, lette at bruge og tilpasse til lokale behov samt nemme at integrere med for virksomheder, partnere og serviceudbydere. Ved at kombinere innovativ teknologi med tætte relationer til partnere, serviceudbydere og stærke lokale teams kan Dstny levere den bedste brugeroplevelse og stille de nyeste applikationer til rådighed for virksomheder i hele Europa.

Med hovedkontor i Bruxelles har Dstny 800 ansatte i 7 europæiske lande (Belgien, Holland, Frankrig, Tyskland, Sverige, Danmark og Storbritannien) og en årlig omsætning på næsten €190 millioner i 2021.

Mere info: dstny.com

 

Om easybell

 

easybell blev grundlagt i 2006 og er en Berlin-baseret internet- og telefoniudbyder med tæt ved 100.000 erhvervs- og privatkunder og 75 ansatte.

Virksomheden tilbyder forståelige, pålidelige og fair produkter til alle, der har brug for professionel telekommunikation. easybell er specialiseret i IP-baseret kommunikation: Produktsortimentet omfatter VoIP-telefoni, SIP-trunks, en internt udviklet cloud-PBX og valgfri bredbåndsforbindelse.

easybell har for nylig vundet den tyske fairness award 2022 og står for fleksibilitet, gennemsigtighed og brugervenlighed. Derfor kan taksterne annulleres månedligt. Der er ingen skjulte omkostninger, og der er mange ekstra tjenester inkluderet.

Dette koncept er sammenfattet i dets motto:

Easy. Professional. Connected.

Mere info: easybell.de

 

Om ecotel communication ag

 

Ecotel Group (herefter »ecotel«), der har været i drift i Tyskland siden 1998, har specialiseret sig i markedsføring af it- og telekommunikationsløsninger indenfor en række segmenter. Moderselskabet er ecotel communication ag med hovedkontor i Düsseldorf. Inklusive sine datterselskaber og besiddelser beskæftiger ecotel mere end 200 ansatte. ecotel betjener mere end 50.000 B2B-kunder på landsplan med et full-service tilbud bestående af cloud-kommunikation og fibertjenester.

Mere info: ecotel.de

Vores referencer

server render fail/waiting for island-d63033i1Re (separate island render, inside)

Recent posts