eSIM nyhed - erstat det fysiske SIM-kort med eSIM

eSIM er fremtiden

Fremtiden byder på smartphones og tablets uden SIM-kort. Allerede nu er det muligt med de nyeste smartphones og tablets at erstatte det fysiske SIM-kort med eSIM. eSIM betyder embedded eller elektronisk SIM. eSIM har flere fordele over det fysiske SIM-kort:

Fleksibiliet: eSIM understøtter flere mobilnumre på samme enhed. Det betyder, at du kan have flere telefonnumre og forskellige abonnementer på samme enhed og skifte mellem dem efter behov. Dette er især nyttigt for folk, der har brug for separat personlig og erhvervsmæssig kommunikation på samme enhed.

Besparelse af tid og besvær: Som eksisterende kunde på TDC-netværket behøves du ikke vente på levering af et nyt SIM-kort. Alt kan gøres elektronisk og øjeblikkeligt.

Miljøfordel: eSIM eliminerer på sigt behovet for at producere, distribuere og bortskaffe fysiske SIM-kort, hvilket kan reducere affald og have en positiv indvirkning på miljøet.

Skift til eSIM nu

Ønsker du allerede nu at skifte fra SIM-kort til eSIM på din smartphone eller din tablet, kan du klare det på myDstny. Hvis din virksomhed er telefonikunde hos Dstny A/S og benytter TDC’s mobilnetværk, kan virksomhedens administrator skifte dit fysiske SIMkort til eSIM sammen med dig. Vi forventer, at de enkelte brugere selv kan skifte til eSIM inden udgangen af 2023.

Husk, at det kun kan gøres på smartphones og tablets, der er forberedt til eSIM. Smartphones og tablets, der ikke er konstrueret til eSIM, kan risikere at deaktivere SIM-kortet, hvis man forsøger at skifte til eSIM. Dstny A/S fraskriver sig al ansvar for tab ved fejlagtig deaktivering, ligesom Dstny A/S ikke betaler udgifter til at genetablere deaktiverede SIM-kort.

Guide til eSIM-skift

Vores referencer

server render fail/waiting for island-d63033i1Re (separate island render, inside)

Recent posts