Dstny køber MobiKom i Danmark som led i vækststrategi

Dstny A/S overtager MobiKOM i Danmark for at skabe en af de førende B2B UCaaS-udbydere på det danske marked

Overtagelsen af den danske, cloud-baserede virksomhed MobiKOM viderefører Dstny’s vækststrategi og ambitionerne om at være den primære spiller inden for business-to-business-kommunikation på det europæiske marked.

København, 29. marts 2023

Dstny, en af de førende europæiske virksomheder inden for erhvervskommunikation, offentliggør opkøbet af MobiKOM Aps, en cloud-kommunikationsudbyder i Danmark, der leverer Cloud PBX og VoIP-telefoni til B2B-kunder. MobiKOM har over de seneste år formået at opbygge en sund forretning med et geografisk fokus på midt Danmark og har gennem stor faglighed og nærhed til kunderne formået at skabe en tilfreds gruppe af kunder som fremadrettet får nye muligheder og produkter til at opfylde deres kommunikationsbehov.

Med MobiKOM ombord tilføjer vi ikke kun en nøglespiller i en afgrænset del af det danske marked, men også en virksomhed, der deler Dstny’s ambitioner om at levere professionelle, fleksible, letforståelige og brugervenlige kommunikationsløsninger. MobiKOM tilfører Dstny’s danske organisation ekstra tyngde i midt Danmark og medvirker i opfyldelsen af Dstny’s ambition om at blive den førende udbyder af kommunikationsløsninger / UCaaS både i Danmark og i Europa.

“Dstny og MobiKOM deler de samme visioner om excellente kundeoplevelser, og ved at blive en del af Dstny får vi adgang til en produktportefølje og teknologier, som positionerer os som innovationsførende på det danske marked – i dag og i morgen,” siger Kristian Bøhmer Nielsen, CEO for MobiKOM ApS

Yderligere oplysninger

Kristian Bøhmer Nielsen
E-mail: kn@mobikom.dk

Kåre Bo Jacobsen
E-mail: kaare.jacobsen@dstny.dk

Om Dstny

Dstny er en førende leverandør af cloud-baserede kommunikationsløsninger til erhverv med mere end 3 millioner brugere. Dstny gør kommunikationen for virksomheder, partnere og udbydere simplere med interaktive værktøjer leveret as-a-service på tværs af alle formater – tale, video og chat.

Dstny’s innovative teknologier, der er mobile-first og lette at integrere, sammenholdt med stærke lokale partnerskaber giver mulighed for at levere exceptionelle brugeroplevelser.

Med hovedkontor i Bruxelles har Dstny 1000 ansatte i 7 europæiske lande og en årlig omsætning på 250 millioner euro.

Læs mere på: dstny.com

Om MobiKOM

MobiKOM er en dansk cloud-baseret kommunikationsudbyder grundlagt i 20xx. MobiKOM leverer Telefoni, Mobiltelefoni samt en cloud-PBX-platform til mere end 5.000 brugere.

MobiKOM har et stærkt fokus på brugeroplevelse og et letanvendeligt design og udseende. MobiKOM sælger sine produkter udelukkende direkte til Danske virksomheder med en stærk lokal forankring på Fyn og i trekantsområdet i Jylland.

En fleksibel løsning og en simpel prismodel, der indeholder alle funktionaliteter, har været nøglen til at skabe en skalerbar og attraktiv forretningsmodel for MobiKOM.
MobiKOM er beliggende i Odense

Mere info: mobikom.dk

Vores referencer

server render fail/waiting for island-d63033i1Re (separate island render, inside)

Recent posts