Med opkøbet af Td-K’s telefoniforretning sætter Dstny A/S nu fart på vækststrategien

Nærum, 19.februar 2023

Dstny A/S, dansk selskab i Dstny Group – europæisk leder inden for virksomhedskommunikation, annoncerer d.d. købet af telefoni-delen af Td-K A/S i Danmark.

“Med købet af telefoni-benet i Td-K A/S tager vi endnu et skridt på rejsen hen mod at realisere vores kraftige vækstambitioner på det danske marked. 2023 bliver et år, hvor vi vil tage et meget stort skridt i opbygningen af kundeporteføljen,” siger Kåre Bo Jacobsen, adm. dir. i Dstny A/S.

“Vi kender jo Td-K A/S godt, da de har været partner hos os i en række år. Da muligheden bød sig, indledte vi en dialog med Td-K A/S, som nu er endt med, at vi overtager deres telefoni-ben med tilhørende kunder og forpligtelser. Dialogen har været god fra start til slut i processen, og begge partner er glade for denne udvikling.

“Dstny A/S hilser de nye kunder velkommen, og vi vil stræbe efter at fortsætte og udbygge kundernes oplevelse og leverede værdi fremover. Kunderne får også adgang til en produktportefølje, der kan styrke kundernes konkurrenceevne betydeligt, ligesom de nye kunder kan se frem til en stribe spændende og innovative nyheder, som de bliver præsenteret for i den kommende tid,” siger Lars Røjgaard Andersen, direktør for Public Enterprise og Partnere.

Yderligere oplysninger

Dstny A/S
Kåre Bo Jacobsen – Adm.dir.

E-mail: kaare.jacobsen@dstny.dk

Dstny A/S
Lars Røjgaard Andersen – Direktør Public Enterprise og Partnere

E-mail: lars.roejgaard@dstny.dk

Om Dstny

Dstny er en førende europæisk udbyder af cloud-baseret virksomhedskommunikation. Virksomheden forenkler hverdagen for mere end 3 millioner daglige Dstny brugere: De interaktive værktøjer indenfor erhvervstelefoni leveres as-a-service og bringer medarbejdere og kunder sammen på tværs af alle kommunikationsformater (tale, video, chat og andet).

Dstny’s kommunikationsløsninger er mobile-first, lette at bruge og tilpasse til lokale behov samt nemme at integrere med for virksomheder, partnere og serviceudbydere. Ved at kombinere innovativ teknologi med tætte relationer til partnere, serviceudbydere og stærke lokale teams kan Dstny levere den bedste brugeroplevelse og stille de nyeste applikationer til rådighed for virksomheder i hele Europa.

Med hovedkontor i Bruxelles har Dstny 800 ansatte i 7 europæiske lande (Belgien, Holland, Frankrig, Tyskland, Sverige, Danmark og Storbritannien) og en årlig omsætning på næsten €190 millioner i 2021.

Mere info: dstny.com

Vores referencer

server render fail/waiting for island-d63033i1Re (separate island render, inside)

Recent posts