Optimale Teams-videomøder med godt videoudstyr  i mødelokalerne

De fleste har nu prøvet at holde et videomøde på Teams. Men har du også oplevet at deltage i et Teams-videomøde fra et møde- eller konferencerum, hvor der er installeret mødeudstyr til Teams?

Installerer du store skærme og en eller flere såkaldte Poly Studio X30 eller X50 videobarer i møderummene, får du en bedre afvikling af videomøder derfra. Og deltagerne får en bedre oplevelse.

Poly Studio X30 og X50 har lyd- og bevægelses-sensorer, der dirigerer møderummets mikrofon og kamera mod den person, der taler. Bevæger den talende person sig rundt i møde- eller konferencerummet, følger mikrofon og kamera med.

Billed- og lydoplevelsen for videomødedeltagerne udenfor møderummet bliver bedre pga. den indbyggede automatiske dynamik.

 Med Poly Studio og Teams er det muligt at invitere kunder/partnere til at deltage i Teams møder, helt uden af skulle tænke på, hvilken løsning de har. Når Poly RealConnect først er integreret i Office 365, kan mødedeltagerne inviteres med en ”click-to-join” knap. Det betyder, at de inviterede mødedeltagere kan deltage i mødet med blot ét enkelt klik.

Poly Studio video Baren er udstyret med sit eget operativsystem og Teams installeres som standard. Poly Studio kan anvendes uden medvirken af ​​en pc. Slut Poly Studio direkte til en skærm med HDMI. Og du er klar til at starte din første videoopkald i 4K. Når Teams mødet starter, trykkes på en enkel knap på Poly touchskærmen, og mødet er i gang.

Der er også mulighed for at flytte et igangværende Teams møde ved skrivebordet til et mødelokale med Poly Studio video udstyr. Når mødelokalet ”opdager” dig, kan du flytte mødet med ét enkelt klik.

Poly Studio er én af Microsofts CVI (Cloud Video Interop) certificerede partnere. CVI-godkendelsen sikrer kunderne en leverandør, som er godkendt af Microsoft til at kunne foretage integration/gateway ind til Microsoft Teams møder.

Eksterne virksomheder og personer uden Teams kan deltage via en web browser.

Vores referencer

server render fail/waiting for island-d63033i1Re (separate island render, inside)

Recent posts